AZ Vesalius logo

Endocrinoloog

onbepaalde duur - voltijds - Solliciteren tot en met 31-12-2019

Functie inhoud:

• u bent arts-specialist in de endocrinologie
• u participeert in de wachtendienst inwendige ziekten
• u bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
• u heeft een uitstekende kennis van het Nederlands. Als u zich vlot kan uitdrukken in het Frans is dat een pluspunt

 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden u een uitdagende job op onze dienst endocrinologie in een ziekenhuis waar zorg met een menselijk gelaat ook geldt voor de medewerkers. Wij besteden veel aandacht aan hun welbevinden, want enkel tevreden medewerkers kunnen warme en professionele zorg bieden aan onze patiënten.

 

Informatie:

az Vesalius is een regionaal ziekenhuis met campussen in Tongeren en Bilzen. Ons ziekenhuis heeft 326 erkende bedden en een doorverwijsgebied van meer dan 100.000 inwoners. Met meer dan 130 artsen en 800 personeelsleden maken wij dagelijks onze zorg met een menselijk gelaat waar. In az Vesalius staat de patiënt centraal en bieden wij kwaliteitsvolle zorg dichtbij huis.
Wij beschikken over een erkende MUG en gespecialiseerde dienst spoedgevallen, diensten heelkunde, inwendige geneeskunde, neonatologie, materniteit, geriatrie, revalidatie, een palliatieve eenheid, een chirurgisch en inwendig dagziekenhuis en een uitgebreide polikliniek.
Samen met het Jessa ziekenhuis in Hasselt en het Sint-Franciscus ziekenhuis in Heusden-Zolder vormen wij straks een ziekenhuisnetwerk om op een zo doelmatig mogelijke manier de zorg aan te bieden die de bevolking nodig heeft. Deze structurele samenwerking biedt de mogelijkheid om binnen ons zorggebied een breed pakket aan hoogkwalitatieve zorgactiviteiten uit te bouwen dat alle pathologieën omvat, met uitzondering van de zeer zeldzame aandoeningen.
In juli 2017 ontving az Vesalius het NIAZ-kwaliteitslabel dat staat voor deskundige en kwalitatieve zorg, een gewaarborgde veiligheid voor patiënten en medewerkers, en een op verbetering gerichte bedrijfscultuur.

Meer informatie: dr. Alex Breugelmans, hoofdarts, tel. 012 39 75 04.
Bezorg uw kandidatuur, curriculum vitae en motivatiebrief aan Yvan Vanbockryck, voorzitter Raad van Bestuur, yvan.vanbockryck@azvesalius.be en aan dr. Alex Breugelmans, alex.breugelmans@azvesalius.be. Dat kan ook per post naar Hazelereik 51, 3700 Tongeren.
Pas afgestudeerden zijn ook welkom. Solliciteren kan tot en met 31 mei 2019.

 

Plaats van tewerkstelling

Vragen over deze functie


Heeft u vragen over deze functie, vul dan ons formulier in en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord van de personeelsdienst van az Vesalius.

Stel uw vraag

Contactpersoon


Dorien Neven

Directiesecretaresse

T. 012 39 75 20

Deel deze vacature:

az Vesalius

Het algemeen Ziekenhuis Vesalius staat voor kwalitatieve hoogstaande zorg en veiligheid voor patiënten.

az Vesalius

Hazelereik 51

Tongeren

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.