AZ Vesalius logo

Dermatoloog

onbepaalde duur - voltijds - Solliciteren tot en met 31-12-2019

Functie inhoud:

- u bent arts-specialist in de dermatologie
- u bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
- u heeft een uitstekende kennis van het Nederlands. Als u zich vlot kan uitdrukken in het Frans is dat een pluspunt.

 

 

Wat bieden wij?

Over az Vesalius
az Vesalius is een regionaal ziekenhuis met campussen in Tongeren en Bilzen. Ons ziekenhuis heeft 326 erkende bedden en een doorverwijsgebied van meer dan 100.000 inwoners. Met meer dan 130 artsen en 800 personeelsleden maken wij dagelijks onze zorg met een menselijk gelaat waar. In az Vesalius staat de patiënt centraal en bieden wij kwaliteitsvolle zorg dichtbij huis.
Wij beschikken over een erkende MUG en een gespecialiseerde dienst spoedgevallen, diensten intensieve zorgen, heelkunde, inwendige geneeskunde, neonatologie, materniteit, geriatrie, revalidatie, een palliatieve eenheid, een chirurgisch en inwendig dagziekenhuis en een uitgebreide polikliniek.
Samen met het Jessa ziekenhuis in Hasselt en het Sint-Franciscus ziekenhuis in Heusden-Zolder vormen wij straks een ziekenhuisnetwerk om op een zo doelmatig mogelijke manier de zorg aan te bieden die de bevolking nodig heeft. Deze structurele samenwerking biedt de mogelijkheid om binnen ons zorggebied een breed pakket aan hoogkwalitatieve zorgactiviteiten uit te bouwen dat alle pathologieën omvat, met uitzondering van de zeer zeldzame aandoeningen.

Wij bieden u een uitdagende job op onze dienst dermatologie in een ziekenhuis waar zorg met een menselijk gelaat ook geldt voor de medewerkers. Wij besteden veel aandacht aan hun welbevinden, want enkel tevreden medewerkers kunnen warme en professionele zorg bieden aan onze patiënten.

 

Informatie:

Voor meer informatie kan u terecht bij onze hoofdarts, dr. Alex Breugelmans, tel. 012 39 75 27.
Uw kandidatuur, curriculum vitae en motivatiebrief kunt u sturen naar de voorzitter van de Raad van Bestuur, de heer Yvan Vanbockryck, yvan.vanbockryck@outlook.com en aan dr. Alex Breugelmans, alex.breugelmans@azvesalius.be. Dat kan ook per post naar Hazelereik 51, 3700 Tongeren.

 

Plaats van tewerkstelling

Vragen over deze functie


Heeft u vragen over deze functie, vul dan ons formulier in en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord van de personeelsdienst van az Vesalius.

Stel uw vraag

Contactpersoon


Dorien Neven

Directiesecretaresse

T. 012 39 75 20

Deel deze vacature:

az Vesalius

Het algemeen Ziekenhuis Vesalius staat voor kwalitatieve hoogstaande zorg en veiligheid voor patiënten.

az Vesalius

Hazelereik 51

Tongeren

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.