AZ Vesalius logo

Verpleegkundige operatiekwartier

Onbepaalde duur - Voltijds

Functie inhoud:

Als verpleegkundige binnen het operatiekwartier kan je fungeren als omloop en/of instrumenterende verpleegkundige. Hierdoor ben je in de mogelijkheid om te werken in een multidisciplinair team. Tijdens je tewerkstelling zal je kunnen genieten van een opleidingstraject waarbij je gefaseerd alle taken van het operatiekwartier kan leren. Je waarborgt kwaliteitsverpleging in de directe en indirecte patiëntenzorg van de aan jou toegewezen patiënten. Dit door het creëren van een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging.

 

 

Voorwaarden:

Je bent in het bezit van het HBO5 of bachelordiploma in de verpleegkunde.
Je bent klantvriendelijk.
Je functioneert goed in teamverband.

 

Wat bieden wij?

Het az Vesalius is een dynamisch ziekenhuis, vlot bereikbaar en gelegen in een rustige, groene omgeving. Je komt terecht in een aangename en collegiale werksfeer, met ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je een uitdagende job in een ziekenhuis waar zorg met een menselijk gelaat ook geldt voor de medewerkers. Wij besteden veel aandacht aan hun welbevinden, want enkel tevreden medewerkers kunnen warme en professionele zorg bieden aan onze patiënten.

Wij bieden je een voltijds contract met een loon op niveau C3-C4 (HBO5) of BV1-BV3 (Bachelor), aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 11%-vergoeding,  fietsvergoeding, een faciliterend opleidingsbeleid en vele verlofmogelijkheden...

 

Informatie:

Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Voor meer informatie kan je terecht bij mevrouw Kristel Marquet, zorgmanager, tel. 012 39 75 31.

 

Plaats van tewerkstelling

Vragen over deze functie


Heeft u vragen over deze functie, vul dan ons formulier in en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord van de personeelsdienst van az Vesalius.

Stel uw vraag

Contactpersoon


Steven Simons

HR Officer

T. 012 39 60 45

Deel deze vacature:

az Vesalius

Het algemeen Ziekenhuis Vesalius staat voor kwalitatieve hoogstaande zorg en veiligheid voor patiënten.

az Vesalius

Hazelereik 51

Tongeren

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.